Cabluri.ro
Online

Cabluri.ro
Buna ūüĎč

Cu ce va putem ajuta?
1:40
√ó
TERMENI SI CONDITII  DE UTILIZARE
La accesarea, navigarea sau folosirea in orice alt mod a acestui site acceptati, fara limitari sau restrictii, termenii si conditiile de utilizare expuse in continuare.
MARCI INREGISTRATE SI COPYRIGHT
Marcile inregistrate si logo-ul de pe acest site si alte site-uri afiliate, sunt, sub rezerva unei stipulatii contrare exprese, proprietatea MSSU. Ele sunt protejate de catre Legea Marcilor Inregistrate si de catre tratate internationale, iar reproducerea si folosirea lor neautorizata vor atrage dupa sine pedepsirea conform legilor in vigoare. Toate drepturile rezervate.
Legea dreptului de autor si tratatele internationale protejeaza acest site. Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nicio forma si in niciun fel fara o permisiune in prealabil scrisa de la MSSU. Reproducerea neautorizata a acestui site si a celor afiliate, ori a oricarei parti componente va atrage dupa sine pedepsirea conform legislatiei in vigoare.

www.cabluri.ro cuprinde informatii ( texte, poze, baze de date, produse, preturi, logouri,  reclame), care constituie continutul exclusiv al www.cabluri.ro, proprietatea companiei S.C. MATRICOLE si STANDARDE UNIFICATE SRL. Orice preluare a continutului (integrala sau partiala) in alte scopuri decat in interes personal este sanctionata de legislatia privind drepturile de proprietate intelectuala.

Informatiile oferite in cadrul site-ului sunt in limba romana, engleza si germana, fara a exclude prezentarea acestora si in alte limbi. Contractul  de vanzare se incheie in limba romana.

Accesarea si/sau utilizarea site-ului de cńÉtre dumneavoastrńÉ constituie ACCEPTAREA prezentelor condiŇ£ii Ňüi vńÉ obligńÉ la respectarea acestora.

Orice informatie privitoare la contractul incheiat intre dvs. si MSSU se va stoca pentru un timp limitat si va fi disponibila pentru terti doar la solicitarea organelor judiciare.

Pentru orice eroare survenita in transmiterea de catre dvs. a datelor necesare prelucrarii comenzii plasate, aveti la dispozitie adresa de email contact@cabluri.ro.

Ulterior prelucrarii comenzii de catre MSSU, nu ne asumam raspunderea decurgand din transmiterea de catre dvs. a datelor eronate.
Cu privire la codurile de conduita relevante,  conform art. 8 lit. e) din Legea nr. 365/2002 privind comertul electronic, Legea 363/2007  privind combaterea practicior incorecte va rugam sa consultati legislatia specifica afisata pe site-ul ANPC, sectiunea "Acte normative".

Prevederile prezentului contract la distanta se completeaza si cu legea 365/2002 privind comertul electronic republicata si modificata si cu OUG 34/2014 privind drepturilor consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii.
Definitii ale prezentului document:
SC MATRICOLE si STANDARDE UNIFICATE SRL accepta incheierea contractelor la distanta prin mijloace electronice si se obliga astfel sa repecte legislatia aplicabila incheierii, validitatii si efectelor juridice ale acestor contracte.
In cuprinsul prezentului document, urmatorii termeni folositi cu majuscule vor avea, daca din context nu rezulta altfel, intelesurile specificate mai jos:

UTILIZATOR: orice persoana care viziteaza si/sau interactioneaza cu site-ul MSSU;

VANZATOR: S.C. MATRICOLE si STANDARDE UNIFICATE SRL. cu sediul in municipiul Deva. Str. Duiliu Zamfirescu Bl. Q3/P si punct de lucru Str. Nicolae Iorga/Bd. Decebal. Bl C. Sc. C/Parter, Rom√Ęnia, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J20/1183/2017 si avand C.I.F.: RO38009090, nr. telefon: 0354/410145 mobil: 0723556666.

CUMPARATOR: Orice persoana fizica sau persoana juridica care plaseaza o comanda in magazinul virtual www.cabluri.ro si care a acceptat termenii si conditiile prezentului contract la distanta.

MAGAZINUL VIRTUAL: pagini web apartinand  MSSU  care se afla la adresa www.cabluri.ro, prin intermediul caruia cumparatorul are acces la informatii privind produsele oferite spre vanzare de catre MSSU.

In magazinul virtual MSSU sunt puse la dispozitia cumparatorilor spre vanzare produse din magazinele si/sau depozitele fizice MSSU. In functie de disponibilitate, produsele pot avea mai multe statusuri.  

Paginile web includ informatii sub forma de text, imagini, preturi, softuri, baze de date, logo-uri, promotii, oferte, animatii, filme, etc ce compun site-ul MSSU.

BUNURI: produse puse la dispozitia cumparatorului spre vanzare de catre vanzator prin intermediul magazinului virtual MSSU.

COMANDA ONLINE: comunicare virtuala dintre vanzator si cumparator prin care cumparatorul intentioneaza sa achizitioneze bunuri de la vanzator, pe care acesta din urma este de acord sa le livreze iar cumparatorul este de acord sa le plateasca. Pentru produsele care nu se afla in stocul curent de marfa si care au statusul "disponibil la comanda, la cerere sau cere oferta" vanzatorul le poate comanda la furnizor, dar timpul de livrare pentru astfel de comenzi depaseste termenul normal de livrare de 48 h ‚Äď 21 zile;

COMANDA CONFIRMATA: comanda efectuata online prin intermediul magazinului virtual www.cabluri.ro de catre un cumparator ale carui date de identificare si detalii cu privire la comanda sa au fost validate ca urmare a inregistrararii in magazinul virtual MSSU.

CLIENT NOU: Client care intentioneaza sa achizitioneze produse din magazinul virtual MSSU pentru prima data.  
Orarul de functionare:
Comenzile pot fi plasate online oricand dar perioada de procesare a acestora se desfasoara zilnic luni-vineri in intervalul 9-16 si sambata 10-14. 

Comenzile plasate in zilele de duminica si sarbatorile legale vor fi procesate in urmatoarea zi lucratoare.

Daca clientul este nou, vanzatorul isi asuma acceptarea comenzii din partea cumparatorului in momentul in care exista o confirmare telefonica sau prin email. 

O data lansata comanda online cumparatorul este de acord cu forma de comunicare ulterioara (telefonic sau electronic) precum si cu modul de operare al vanzatorului. 

Orice comanda confirmata implica vanzatorul si consumatorul persoana fizica sau juridica intr-un contract la distanŇ£ńÉ.

Contractul de furnizare de produse sau servicii √ģncheiat √ģntre MSSU, in calitate de vanzator Ňüi un consumator - cumparator, √ģn cadrul prezentului sistem de v√Ęnzare organizat de cńÉtre MSSU, utilizand √ģn mod exclusiv, √ģnainte Ňüi la √ģncheierea acestui contract, tehnica de comunicaŇ£ie la distanŇ£ńÉ cuprinsa in magazinul virtual;
Momentul √ģncheierii contractului la distanŇ£ńÉ cu persoana fizica, respectiv, al incheierii contractului de vanzare cu persoana juridica, √ģl constituie momentul primirii mesajului de confirmare de cńÉtre consumator, referitor la comanda sa.
Obligatii ale vanzatorului:
Vanzatorul pune la dispozitia cumparatorului, in mod gratuit, informatii profesionale cu privire la produsele si serviciile sale pentru a atinge finalitatea mentionata in comanda online.
Continutul publicat in magazinul virtual MSSU, are caracter orientativ si sunt  informatii despre produsele comercializate de acesta cat si alte date considerate de MSSU ca fiind de interes pentru CUMPARATORI.

MSSU este detinatorul tuturor drepturilor de proprietate intelectuala asupra magazinului virtual, respectiv asupra marcilor, designului, functionalitatilor site-ului, imagini si specificatii tehnice.

Caracteristicile produselor si documentatie tehnica aferenta acestora, prezentate pe site sunt puse la dispozitie de catre producatori si furnizori iar MSSU ofera suportul tehnic pentru afisarea lor.

Vanzatorul intreprinde demersuri in mod constant pentru a prezenta informatii cat mai corecte si relevante pentru produsele oferite spre vanzare. Daca preturile sau alte informatii despre produs au fost afisate gresit ne alocam dreptul a nu onora comanda si de a anunta clientul in legatura cu eroarea intervenita daca livrarea nu s-a efectuat. 

Imaginile produselor sunt afisate in magazinul virtual cu titlul de prezentare. Produsele efectiv comandate pot diferi sub aspectul unor caracteristici (ex. nuante de culoare) de aspectul real al produsului, in functie de lotul in care au fost fabricate.

La solicitarea si cu acordul consumatorului, ¬†MSSU poate recomanda cumparatorului achizitionarea altui produs de o calitate Ňüi la un preŇ£ echivalente cu cele solicitate in prima comanda. Comanda initiala se considera anulata la data confirmarii comenzii produsului/produselor ce inlocuiesc produsul initial.

Preturile produselor sunt actualizate zilnic/saptamanal/lunar/anual. Pretul produsului comandat este cel afisat la data plasarii comenzii.


Promotiile sunt valabile:
- pentru perioade limitate de timp specificate pe pagina de prezentare a produselor din magazinul virtual;
- in limitele stocurilor disponibile;

Preturile produselor din magazinele fizice MSSU pot fi diferite fata de cele din magazinul online MSSU. 

MSSU nu poate fi facut responsabil pentru prejudiciile create de informatiile publicate in magazinul virtual din erori ce nu-i apartin.
MSSU isi rezerva dreptul de a completa si/sau modifica orice informatie din magazinul virtual fara a anunta in prealabil utilizatorii site-ului.
Comunicarea cu magazinul virtual MSSU se face in momentul interactiunii, prin publicarea opiniilor cu privire la produsele si serviciile MSSU, prin intermediul formularului de contact disponibil, prin intermediul adresei de email contact@cabluri.ro si/sau telefonic la 0354 80 91 06.
MSSU isi rezerva dreptul de a contacta vizitatorul magazinului virtual pe email sau telefonic daca in urma interactiunii cu site-ul acesta completeaza datele de identificare si contact si solicita in mod expres orice tip de informatie disponibila.
Dreptul de proprietate intelectuala:
Insemnele grafice, denumirile, marcile (cum sunt, de exemplu: numele site-ului si a companiei MSSU) sunt proprietatea SC MATRICOLE si STANDARDE UNIFICATE SRL si nu pot fi preluate si/sau folosite fara acordul prealabil scris al  proprietarului.

Utilizatorul nu va copia, distribui, prelua, publica in scop comercial nicio informatie continuta de magazinul virtual MSSU, fara acordul prealabil scris al titularului site-ului.

Orice modificare neautorizata a site-ului este interzisa.
Dublicitate si confidentialitate:
Cumparatorul nu va face publice, unor terti, prin orice mijloace, nicio informatie cu caracter privat primita de la vanzator, sub sanctiunea obligarii acestuia la plata de daune interese.

Vanzatorul isi rezerva dreptul a folosi informatiile furnizate de catre cumparator in vederea realizarii contractului la distanta.  De asemenea cumparatorul nu va face publice nici unei terte parti nici o informatie cu privire la comanda fara acordul scris al Vanzatorului.

Vanzatorul isi rezerva dreptul, in baza acordului utilizatorului, de a stoca si folosi in interes propriu, in scopul realizarii activitatilor de marketing, orice informatie furnizata de catre cumparator prin intermediul site-ului www.cabluri.ro. De asemenea el nu va furniza niciunei terte parti informatiile primite de la cumparator, cu exceptia partenerilor agreati, furnizori de servicii cu care exista un contract prin care se protejeaza aceste date primite de la cumparator.


Termeni remarketing

In paginile website-ului www.cabluri.ro, prin folosirea unei etichete pentru remarketing (remarketing tag) si a codului de conversie primite de la Google AdWords sunt colectate cookie-uri. 

Un internet cookie este un fiser de mici dimensiuni, format din litere si numere, care va fi stocat pe computerul, terminalul mobil sau alte echipamente ale unui utilizator de pe care se acceseaza Internetul. Cookie-urile permit site-ului posibilitatea de a furniza informatii personalizate utilizatorului.  

Cookie-urile asigura utilizatorului o experienta placuta de navigare si sustin eforturile MSSU pentru a oferi anunturi publicitare relevante bazate pe preferintele utilizatorului.

Eticheta pentru remarketing Google colecteaza cookie-uri pentru a afisa anunturi in website-urile retelei Google Display si in Google Search. Atunci cand utilizatorii viziteaza o pagina a website-ului care contine un remarketing tag, cookie-ul browser-ului pe care il folosesc este adaugat unei liste pentru remarketing. O lista pentru remarketing este un set de module cookie de utilizator, generate de una sau de mai multe etichete pentru remarketing.

Google AdWords foloseste aceste cookie-uri pentru a afisa anunturi sponsorizate in website-urile retelei Google Display si in Google Search utilizatorilor care au vizitat paginile site-ului www.cabluri.ro.

In cazul in care vizitatorii site-ului MSSU nu sunt acord cu utilizarea modulelor cookie de catre Google, acestia pot dezactiva afisarea anunturilor.

Partenerii nostri nu vor colecta informatii personale cum ar fi nume, adresa de email, adresa postala sau numar de telefon.
In cazul in care vizitatorii site-ului MSSU nu sunt acord cu utilizarea modulelor cookie de catre partenerii nostri de publicitate, acestia pot dezactiva afisarea anunturilor folosind site-ul de aici
Facturare si alte documente insotitoare ale coletului:
Vanzatorul va emite pe baza informatiilor detinute de acesta si a celor furnizate  de cumparator o factura pentru bunurile livrate.
Totodata, coletul va fi insotit de documentatia prevazuta de lege pentru produsul /produsele comandat(e), dupa caz: certificat/declaratie de conformitate, certificat de garantie, instructiuni de utilizare, etc.  
Limitarea raspunderii
MSSU nu raspunde pentru prejudiciile create, din cauze ce exclud culpa sa,  de nefunctionarea magazinului virtual precum si pentru cele rezultand din imposibilitatea accesarii paginilor magazinului virtual (ex. defectiuni la reteaua de internet).
Riscuri si responsabilitati
Vanzatorul este responsabil de ambalarea corespunzatoare a bunurilor.
Documentatia tehnica aferenta produselor este afisata pe site.
Riscul pieirii bunului se transfera la cumparator in momentul predarii efective a bunului.
Vanzatorul isi asuma responsabilitatea livrarii produselor comandate de cumparator.  
Acceptarea bunurilor
La prezentarea de catre firma de curierat a coletului, va rugam sa semnati de primire si sa achitati contravaloarea acestuia. Ulterior, puteti desigila coletul si verifica produsul.

Cumparatorul are dreptul sa nu accepte bunurile livrate in cazul in care acestea nu sunt conforme cu detaliile tehnice specificate in comanda. In acest caz Vanzatorul isi asuma responsabilitatea aducerii produselor la conformitate.

De asemenea consumatorul are dreptul de retur a produselor in termen de 14 zile de la achizitionarea acestora. Va rugam sa accesati conditiile generale de retur.  
Transferul de proprietate
In cazul platii prin OP sau card, cumparatorul va intra in proprietatea marfii dupa confirmarea platii. 
In cazul livrarii bunurilor prin curier, cu plata ramburs, cumparatorul va intra in proprietatea marfii si va avea dreptul sa deschida coletul dupa semnarea documentului de transport si efectuarea platii.  
Forta majora 
Forta majora, (eveniment imprevizibil, incontrolabil si inevitabil ce afecteaza derularea contractului), exonereaza de raspundere partea care o invoca.  
Litigii. Legea aplicabila
Relatiile contractuale dintre parti sunt guvernate de legea romana. Orice litigiu care nu poate fi rezolvat pe cale amiabila va fi trimis spre solutionare instantelor competente.  
Top